ISTRIAN

Pravila zaštite osobnih podataka

Ova Pravila zaštite osobnih podataka sastavni su dio naših Općih uvjeta korištenja i kao takvi predstavljaju pravno obvezujući ugovor između Vas i Punta verde business solutions j.d.o.o. sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, Fažanska cesta-Valb. 82A, 52212 Fažana, OIB: 70424462847, kao jedinog vlasnika web stranice IstrianTruffles (www.istriantruffles.eu – u daljnjem tekstu trgovačko društvo Punta verde business solutions j.d.o.o. predstavljaju izrazi: „IT“, „naša internetska stranica“, „Virtualna tržnica“, „mi“, i/ili bilo koja kombinacija odnosno izvedenica tih riječi).

Pravna zaštita pojedinaca u pogledu obrade osobnih podataka od strane institucija Europske unije temelji se na Uredbi (EU) 2018/1725 o zaštiti osobnih podataka od strane institucija, tijela, ureda i agencija EU.

Ova Pravila zaštite osobnih podataka objasnit će Vam kako mi, naši prodavatelji i naši partneri koristimo osobne podatke koje prikupljamo od Vas kada koristite našu internetsku stranicu.

Teme:

 • Koje podatke prikupljamo?
 • Kako prikupljamo Vaše podatke?
 • Kako ćemo koristiti Vaše podatke?
 • Kako pohranjujemo Vaše podatke?
 • Marketing
 • Koja su Vaša prava na zaštitu podataka?
 • Što su kolačići?
 • Kako koristimo kolačiće?
 • Koje vrste kolačića koristimo?
 • Kako upravljati kolačićima?
 • Pravila zaštite osobnih podataka drugih internetskih stranica
 • Kako nas kontaktirati
 • Kako kontaktirati nadležno tijelo

Koje podatke prikupljamo?

Mi, naši prodavatelji i partneri prikupljamo sljedeće podatke:

 • Osobni identifikacijski podaci (ime, adresa e-pošte, kućna/poslovna adresa, broj telefona, itd.);
 • Podaci o vašoj kreditnoj kartici i drugi podaci o plaćanju.

Kako prikupljamo Vaše podatke?

Vi izravno IT-u i našim prodavateljima dajete većinu podataka koje prikupljamo. Prikupljamo podatke i obrađujemo podatke kada:

 • Se registrirate online ili naručite bilo koji od naših proizvoda ili usluga;
 • Dobrovoljno ispunite anketu korisnika ili dajete povratne informacije na bilo kojoj od naših oglasnih ploča ili putem e-pošte;
 • Koristite ili pregledavate našu web stranicu putem kolačića vašeg preglednika.

IT također može primati vaše podatke izravno i neizravno iz sljedećih izvora:

 • Facebook, Instagram, Google, Viber, Whatsapp, itd.

Kako ćemo koristiti Vaše podatke?

Mi i naši prodavatelji prikupljamo Vaše podatke kako bismo mogli:

 • Obraditi Vašu narudžbu i održavati Vaš korisnički račun.
 • Slati Vam e-mailove s posebnim ponudama za druge proizvode i usluge za koje mislimo da bi Vam se mogle svidjeti.

Kako pohranjujemo Vaše podatke?

IT sigurno pohranjuje vaše podatke na serverima naših partnera koristeći visoku razinu zaštite podataka.

IT će na aktivnim korisničkim računima čuvati Vaše podatke do trenutka Vašeg zahtjeva za brisanjem podataka. Osobne podatke na neaktivnim računima će IT pobrisati nakon 365 dana. Vrijeme aktivnosti računa mjeri se od datuma zadnje prijave u sustav.

Marketing

IT Vam želi poslati informacije o proizvodima i uslugama za koje mislimo da bi Vam se mogli svidjeti.

Ako ste pristali primati naše marketinške poruke, taj pristanak uvijek možete povući.

Imate pravo u bilo kojem trenutku spriječiti IT da vas kontaktira u marketinške svrhe ili da Vaše podatke daje našim partnerskim tvrtkama.

Ako više ne želite da Vas kontaktiramo u marketinške svrhe, kliknite ovdje.

Koja su Vaša prava na zaštitu podataka?

IT se želi uvjeriti da ste u potpunosti svjesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:

Pravo na pristup – Imate pravo zatražiti od IT-a kopije Vaših osobnih podataka. Možemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.

Pravo na ispravak – imate pravo zahtijevati da IT ispravi sve informacije za koje smatrate da su netočne. Također imate pravo zatražiti od IT-a da dopuni informacije za koje smatrate da su nepotpune.

Pravo na brisanje – imate pravo zahtijevati da IT izbriše Vaše osobne podatke, pod određenim uvjetima.

Pravo na ograničenje obrade – imate pravo zahtijevati da IT ograniči obradu Vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na prigovor na obradu – imate pravo prigovoriti IT-ovoj obradi Vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo zahtijevati da IT prenese podatke koje smo prikupili drugoj organizaciji ili izravno vama, pod određenim uvjetima. Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo.

Što su kolačići?

Kolačići su tekstualne datoteke postavljene na Vaše računalo za prikupljanje standardnih podataka internetskog dnevnika i informacija o ponašanju posjetitelja. Kada posjetite naše web stranice, možemo automatski prikupljati podatke od Vas putem kolačića ili slične tehnologije. Za dodatne informacije pogledajte naša Pravila o kolačićima.

Kako koristimo kolačiće?

IT koristi kolačiće na različite načine kako bi poboljšao vaše iskustvo na našoj web stranici, uključujući, ali ne ograničavajući se na:

 • Održavanje Vaše prijave na korisnički račun;
 • Razumijevanje načina na koji koristite našu internetsku stranicu.

Koje vrste kolačića koristimo?

Postoji nekoliko različitih vrsta kolačića, međutim, naša internetska stranica koristi:

 • Funkcionalnost – IT koristi ove kolačiće kako bismo vas prepoznali na našoj internetskoj stranici i zapamtili Vaše prethodno odabrane postavke. To može uključivati ​​koji jezik preferirate i lokaciju na kojoj se nalazite. Koristi se mješavina kolačića prve i treće strane.
 • Oglašavanje – IT koristi ove kolačiće za prikupljanje informacija o Vašem posjetu našoj internetskoj stranici, sadržaju koji ste pogledali, poveznicama koje ste slijedili i informacije o Vašem pregledniku, uređaju i Vašoj IP adresi. IT ponekad dijeli neke ograničene aspekte ovih podataka s trećim stranama u svrhe oglašavanja. Također možemo dijeliti online podatke prikupljene putem kolačića s našim partnerima za oglašavanje. To znači da kada posjetite drugu internetsku stranicu, može vam se prikazati oglašavanje na temelju Vaših obrazaca pregledavanja na našoj internetskoj stranici.

Kako upravljati kolačićima?

Možete postaviti svoj preglednik da ne prihvaća kolačiće. Međutim, u tom slučaju neke od značajki naše internetske stranice možda neće funkcionirati.

Pravila zaštite osobnih podataka drugih internetskih stranica

IT internetska stranica sadrži poveznice na druge internetske stranice. Naša pravila zaštite osobnih podataka odnose se samo na našu internetsku stranicu, pa ako kliknete na poveznicu na drugu internetsku stranicu, trebali biste pročitati njihovu politiku zaštite osobnih podataka.

Kako nas kontaktirati

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim Pravilima zaštite osobnih podataka, o podacima koje posjedujemo o Vama, ili biste željeli iskoristiti jedno od svojih prava na zaštitu podataka, slobodno nas kontaktirajte.

Pošaljite nam e-poštu na: support@istriantruffles.eu

Nazovite nas: +385 98 656 698

Ili nam pišite na:  Punta Verde Business Solutions, j.d.o.o., Fažanska cesta 82a, 52212 Fažana, Croatia

Kako kontaktirati nadležno tijelo

Ako želite prijaviti pritužbu ili smatrate da IT nije odgovorio na Vaše pitanje na zadovoljavajući način, možete se obratiti Službeniku za zaštitu osobnih podataka putem sljedećeg kontakta:

e-pošta:

Adresa:

Objavljeno i ažurirano dana 16. kolovoza 2022. godine.

Pridruži se našim WhatsApp i Viber zajednicama!

Očekuje te 10% popusta na prvu kupovinu! Kod za popust nalazi se u opisu zajednice.

Klikni na jednu od aplikacija ili nas potraži pod imenom ISTRIAN TRUFFLES